Turbo solarij

Solarij

Solariji serije X7 i X10 pružaju vrhunski užitak sunčanja – luksuz za sva vaša osjetila

U solarijima su lampe vodećeg svjetskog proizvođača Max Light – brand najmodernije tehnologije lampi , koje zadovoljavaju sve standarde i norme EU, pa tako i naš Pravilnik Ministarstva Zdravstva o UV zračenju.

 

Kako se vodila briga da lampe zadovoljavaju sve standarde koje je potaknula Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO) o zračenju i sunčanju u solariju, tako je ispunjen i komercijalni uvjet da lampe omogućavaju maksimalni učinak sunčanja, a istovremeno minimalno utječu na mogućnost crvenila i štetnih utjecaja na kožu. Naime, to je postignuto smanjenim udjelom UVB zraka koje mogu biti potencijalno opasne u prekomjernim količinama, a UVA zrake istovremeno svojim kompletnijim spektrom omogućavaju trenutno tamnjenje površinskog djela kože.

Blagodati UV-zraka

Izuzev postizanja boje, UV-zrake imaju i druge važne i korisne učinke. One aktiviraju stvaranje vitamina D u koži, a bez tog vitamina nema čvrstih i zdravih kostiju, on utječu na formu i vitalnost, jača organizam, pomaže u borbi protiv stresa. Takodjer, povećava otpornost na kašalj, prehladu i gripu te jača imunološki sustav. UV zrake koriste se i u terapiji nekih kožnih bolesti poput psorijaze, neurodermatitisa te depigmentacije uzrokovane gljivicama. Akne se pod utjecajem UV zraka također povlače, jer zrake inhibiraju proizvodnju sebuma u koži, a nakupine sebuma su, uz bakterije, glavni “opasni” sadržaj akni. Osim toga, pokazalo se kako UV zrake potiču dobro raspoloženje i djeluju antidepresivno (sjetite se samo koliko ste bolje raspoloženi za lijepih, sunčanih dana, a kako se osjećate kad su dani tmurni i oblačni).

Sunčajte se opušteno i bezbrižno bez neželjenih posljedica!

CliMax klimatizacijski sustav za hlađenje ergonomski oblikovanog ležaja, korisnici mogu sami kontrolirati rad uređaja. BackFLEX integrirani potamnjivač ramena, zrake se putem refleksije dovode do ramena korisnika kako bi najučinkovitije potamnjeli i to bez dodatnog utroška energije. contourPLUS više komfora zahvaljujući ergonomski oblikovanom području za ležanje koje je idealno prilagođeno konturama tijela.


decoLIGHT
HPS High Power System – poseban sustav filtera koji zbog vrhunskog dizajna i svojstava refleksije omo gućavaju ravnomjernije i kvalitetnije tamnjenje kože. Qsens potpuno prirodno iskustvo rashlađivanja: osvježavajuća voda u raspršenom obliku se putem sustava ventilacije dovodi u slolarij i hladi korisnike.


SLi+
Voice ugodan glas pozdravlja korisnika solarija i vodi ga kroz opcije uređaja sa pratećim objašnjenjima. Soundaround četiri integrirana zvučnika u predjelu glave i nogu uz dodatak moćnog subwoofera osiguravaju trodimenzionalni zvučni doživljaj .XLight lampe duljine 2 metra XL formata omogućavaju savršeno potamnjenje kože. Xsens ugodni mirisi koji se diskretno puštaju putem ventilacijskog sustava.
Našu ponudu sunčanja obogatili smo i preparatima TANNYMAX koji pruža široku paletu krema, losiona i ulja za sunčanje u solariju, njegu i hidrataciju kože nakon sunčanja te bronzere kojima se preplanuli ten postiže već prvim sunčanjem.

Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save