Cryo terapija

Cryo terapija

CRYO TERAPIJA je odlična metoda trajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva jedina alternativa kirurškoj liposukciji.
To je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate. Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Tretmani CRYO TERAPIJE se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. Princip rada je hlađenje masnog tkiva a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5 °C do -15 °C .
Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. Prilikom tretmana masne stanice se počinju kristalizirati, a potom fragmentirati a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre.

Kako se uklanjaju masne stanice?

Prema tretiranoj površini, može biti potrebno više od jedne aplikacije da bi se obuhvatilo cijelo područje. Svaka aplikacija će trajati 30 minuta, zavisno od debljine masnog tkiva.

Koliko će tretmana biti potrebno?

Zavisno od debljine masnih naslaga i željene redukcije trebat će od 3 do 6 tretmana. Preporučeno minimalno vrijeme između tretmana je 15 dana.

Kakvi će biti rezultati?

Zavisno od početnog stanja debljine masnog tkiva, prosječan gubitka masnog tkiva u postupcima, otprilike od 25 % do 45 % tretiranog područja. Kada će klijenti vidjeti rezultate? Oko 30 % do 40 % rezultata bit će vidljivo do 15 dana, ali mora se pričekati minimalno 6 tjedana za glavne rezultate.

Što klijent osjeća za vrijeme tretmana?

Tretman nije bolan za klijenta, osjetiti će blagu napetost u blizini tretiranog područja zbog efekta vakuma, i intenzivne lokalizirane hladnoće, uglavnom na početku tretmana.

Što klijent osjeća nakon tretmana?

Uobičajeno: crvenilo i utrnulost na tretiranom području. Klijent može nastaviti sa uobičajenim aktivnostima odmah nakon tretmana bez neke posebne nelagodnosti.

Tko je idealan kandidat ?

CRYO TERAPIJA je posebno namijenjena za lokalne masne naslage: idealni kandidat nije osoba koja je u uobičajenom smislu debela, nego ona koja želi reducirati lokalne masno tkivo, kao na primjer, masno tkivo na trbuhu, donjem dijelu leđa, rukama, bokovima
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save