Body wrapping

Body Wrapping

Body wrapping provjereno je učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Na temelju dugogodišnjeg iskustva u borbi s celulitom, ovu metodu izvodimo uz primjenu prirodnih preparata.

U našem salonu nudimo dvije vrste Body wrappinga:

1. Body wrapping – Cimet AHA krema forte

Izrazitim drenažnim djelovanjem potiče intenzivno izlučivanje vode i zaostalih toksina iz tijela, ubrzava staničnu izmjenu tvari u potkožnom tkivu i aktivira limfni sustav. Toplinskim djelovanjem potpiče se izgaranje masnoća te obnavaljanje i zatezanje kože te potiče mršavljenje. Tretman obuhvaća nanošenje i masažu tijela s Cimet AHA kremom forte, zamatanje u foliju i termo deku. Vrijeme djelovanja je oko 60 minuta.

2. Body wrapping – Grapefruit & Cecropia

Povećava snagu razgradnje masti, čišćenja kože i potkožnog tkiva, odlikuje se snažnim lipolitnim učinkom te potiče izlučivanje vode i preostalih proizvoda metabolizma iz kože i potkožnog tkiva što pomaže u mršavljenju i uklanjanju celulita. Tretman obuhvaća piling tijela, nanošenje snažnog Lipolit koncentrata cekropije na kritične dijelove tijela, nanošenje kreme Grapefruit & Cecropia, zamatanje u posebnu foliju i termo deku. Vrijeme djelovanja preparata je oko 60 minuta.

Klijentima se dodatno preporuča kućna njega preparatima protiv celulita koje možete kupiti u našem salonu kao adekvatnu dopunu tretmanu.

Za postizanje kvalitetnih i dugotrajnih rezultata, preporuča se barem 5 tretmana (dva puta tjedno) te održavanje primjenom preparata za kućnu njegu.

Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save