Smanjenje celulita usisavanjem i masiranjem kože

Bio Dermology

Osnovni principi proizvodnje i razvoja celulita uzrokovani su smanjenom cirkulacijom i limfnim tokom, što pridonosi zadržavanju toksina i masnih nakupina u vezivnom tkivu.

Bio-Dermology je kompjuterizirani sustav vakuumskog usisavanja i masiranja kože koji je konstruiran za smanjivanje celulita, putem mehaničkog razbijanja celulita i pospješivanja limfne drenaže kako bi se pomoglo odstranjivanju otpadnih tvari i suvišne tekućine. Bio-Dermology sustav inkorporira osnovne principe limfne drenaže te pomaže tijelu u prijenosu limfe kroz mrežu limfnih žila u procesu povratka u cirkulacijski sustav.

 

Ovaj dio tretmana aktivira limfni sustav i povećava cirkulaciju krvi.

Celulit je stanje koje češće pogađa žene nego muškarce. Do 80% žena preko 30 godina imaju na tijelu vidljiv celulit.

Ovaj dio tretmana pomaže u ručnom razbijanju masnih naslaga (celulita) u vezivnom tkivu. Vakuumsko djelovanje aparata podiže kožu od vezivnog tkiva, a djelovanje trljanja i valjanja oslobađa masne naslage iz njihovih do tada blokiranih položaja. Svaki tretman počinje programom za limfnu drenažu.

Proces limfne drenaže

Ovaj dio tretmana aktivira limfni sustav i povećava cirkulaciju krvi. Hranjivi sastojci, vitamini i minerali napuštaju krvne kapilare i putuju u međuprostor (intersticij). Stanicama je omogućeno upijanje elemenata potrebnih za metabolizam i eliminaciju otpadnih tvari. Toksini se odstranjuju putem limfnog i venoznog sustava. Kako dermis i epidermis bivaju bolje opskrbljeni kisikom, nahranjeni te drenirani, celulit se počinje olabavljivati i pomicati.

Celulit

Celulit se najčešće javlja po tijelu na mjestima gdje su najveće masne nakupine; obično na bokovima, bedrima i stražnjici. Celulit se može javljati i na rukama, trbuhu te leđima. Ispod kože je sloj vezivnog tkiva koje odvaja kožu od mišića koji se nalaze ispod nje. Vezivno tkivo je mreža stanica koja povezuje, podupire i omata druga tikva i organe u tijelu. Masne nakupine koje se formiraju u prostorima vezivnog tkiva lijepe se jedne s drugima i počinju se isticati; cirkulacija je onemogućena i toksini bivaju blokirani. Rezultat je rupičast izgled poznat pod imenom celulit.

Redoslijed tretmana celulita

Ovaj dio tretmana pomaže u manualnom razbijanju masnih naslaga (celulita) u vezivnom tkivu. Vakuumsko djelovanje aparata podiže kožu od vezivnog tkiva, a djelovanje trljanja i valjanja oslobađa masne naslage iz njihovih do tada blokiranih položaja. Obrada celulita se obavlja nakon limfne drenaže

Osnovni podaci o tretmanu

  • Prosječna serija tretmana: 14-20 tretmana
  • Prosječno trajanje tretmana: 30 min.
  • Učestalost tretmana: 2 puta tjedno kroz 7-10 tjedana

Tretmani održavanja

  • Jednom mjesečno

Fantastični rezultati postižu se primjenom Bio Dermologya s kavitacijom ili Body Formerom.

Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save