nov način uklanjanja celulita

Medoterapiju preporučujemo za:

CRYO TERAPIJA je odlična metoda trajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva jedina alternativa kirurškoj liposukciji.
To je najučinkovitija metoda za tretiranje gustog masnog tkiva, tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate .Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa.

Rezultati kombinacije Lipo Lasera i Radiofrekvencije:

nov način uklanjanja celulita

Tretmani radiofrekventnim (RF) valovima je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože i kožnih nabora. RF uređaj radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova koji daju ubrzanu alternaciju polariteta elektromagnetskog polja, što inducira visokofrekventnu rotacionu oscilaciju u molekulama vode. Takva ultrabrza rotaciona oscilacija proizvodi energiju u obliku topline koja se kontrolirano širi u okolno tkivo, zagrijava ga i stvara mnoge pozitivne učinke.

Limfna drenaža (pressotherapija) je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.
Limfnom drenažom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

Bio Dermology

Osnovni principi proizvodnje i razvoja celulita uzrokovani su smanjenom cirkulacijom i limfnim tokom, što pridonosi zadržavanju toksina i masnih nakupina u vezivnom tkivu.

Bio-Dermology je kompjuterizirani sustav vakuumskog usisavanja i masiranja kože koji je konstruiran za smanjivanje celulita, putem mehaničkog razbijanja celulita i pospješivanja limfne drenaže kako bi se pomoglo odstranjivanju otpadnih tvari i suvišne tekućine. Bio-Dermology sustav inkorporira osnovne principe limfne drenaže te pomaže tijelu u prijenosu limfe kroz mrežu limfnih žila u procesu povratka u cirkulacijski sustav.

Kavitacija je jedna od najučestalijih i najkorištenijih metoda mršavljenja

Navedena metoda počela se koristiti u SAD-u, a nedugo nakon počela se primjenjivati i u Hrvatskoj.

Kozmetički salon Beauty Centar Mikrosun unutar usluga anticelulitnog tretmana i tretmana za mršavljenje koristi i termo deku koja se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva.

Body wrapping provjereno je učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Na temelju dugogodišnjeg iskustva u borbi s celulitom, ovu metodu izvodimo uz primjenu prirodnih preparata.

U našem salonu nudimo dvije vrste Body wrappinga:

Bodyformer je elektroterapijski tretman visokosofisticiranim aparatom koji putem niskofrekventnih struja djeluje prije svega na povećanje mišićne mase, a posredno i na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću te potiče perifernu mikrocirkulaciju. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane dijelove tijela. Ako se tijelo prethodno ili nakon elektrostimulacije tretira