Nekirurški lifting lica

BT-platinum Kozmetički salon
Tretmani:

BT Platinum

BT Platinum je ultimativno rješenje u borbi protiv bora i gubljenja tonusa kože. Na nježan način stimulira naše lice i muskulaturu kao i dijelove koji su izgubili mladenačku zategnutost. Tretmani lica su potpuno bezbolni i bez neugodnog osjećaja.

Mišići na licu ponovno postaju čvrsti i zategnuti. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana lica.

BT Platinum ima dvokanalne sonde koje daju 60% bolje rezultate od jednokanalnih, a istovremeno radi na 4 različite frekvencije, zbog čega je jedinstven na svjetskom tržištu.

Tijelo je stroj koji pokrećemo pomoću električnih signala. Na tom principu ostvarujemo zategnutost kože i mišića. Zategnutost i elastičnost kože ovisi i o kemijskim reakcijama koje se provode pomoću električnih impulsa. S godinama dolazi do slabljenja ovih kemijskih reakcija, te koža i mišići lagano gube svoju zategnutost i elastičnost.

Pomoću električnih impulsa Platinum djeluje na revitalizaciju (obnovu) mišića i vraća ih u njihov prvobitni položaj te se uz pomoć bolje cirkulacije, koži vraća zdrav izgled. Na mjestima gdje koža pruža jači otpor, Platinum mijenja intenzitet impulsa do 1024 puta u jednoj sekundi.

Po čemu je Platinum poseban?

Bitna razlika Platinum-a od drugih aparata za tretmane lica je u jako niskim i promjenjivim impulsima kao i posebnom obliku valova koje naše tijelo prihvaća kao prirodnu stimulaciju. Valovi prodiru duboko u kožu, a nježan impuls stimulira naše vlastite impulse bez ikakvog nelagodnog nadražaja.

Bio-Ultimate Platinum™ Sistem Mikroamperskih Struja, sadrži sva najnovija dostignuća u mikroamperskoj tehnologiji i najnoviji tehnološki patent u istraživanju nazvan Suzuki Tehnologija Redosljeda™.

Suzuki Tehnologija Redosljeda™ je rezultat 30 godina rada i istraživanja, te određuje optimalnu količinu struje koja se primijenjuju i koji statistički daju najučinkovitiji rezultat kod:

  • pomlađivanja kože lica
  • povećavanja cirkulacije
  • povećane prirodne proizvodnje kolagena i elastina povećava prodiranje i učinkovitostznanstveno dokazanih preparata
BT Platinum

Specifična Iontoforeza™ je podignuta na novi nivo pomoću Platinum Infuzije™, odnosno elementa Suzuki Redosljeda, koji povećava prodiranje i učinkovitost naprednih sastojaka u preparatima za pomlađivanje dostupnim u Bio-Therapeutic TehniCeuticals™ (profesionalnoj) liniji. Suzuki Tehnologija Redosljeda™ je kompjuterizirana tehnologija koja ne zahtjeva dodatni napor od kozmetičara ili osobe koja rukuje aparatom, već se Redosljed vrši pomoću svake moguće matematičke formule na svakoj strani tretiranog područja, koristeći sve mikroamperske snage kako bi se dobili najviši rezultati.

Platinum Inteligencija je još jedan automatski element novog znanstvenog istraživanja dostupan u Platinum aparatu. On pruža konstantnu vezu i protok informacija između preparata koji se koristi na koži i same kože koja je u kontaktu, te je tako u mogućnosti osigurati točnu količinu mikroamperske struje koja je u stalnom toku, povisujući rezultate svakog tretmana pomlađivanja.

Platinum Program za Lice™ – osmišljen kako bi se radio pomoću sondi ili bez ruku, ova serija programa se može prilagoditi svakom tretmanu bilo kada. Može se birati između deset Bio-Infusion maski: Kisikova maska za obnovu (Oxygen Replenishing), Kolagen, Maska za Posvjetljivanje (Brightening), Platinum Hilauronska Maska , Akne, Vitamin C, Morske alge, Detoksifikacija, Maksa za crte lica i Umirenje (Contour and Soothing).

Bio-Therapeutic, Inc., svjetski predvodnik u pomlađivanju, posluje od 1975 godine i pod vlasništvom je obiteljske firme Suzuki sa sjedištem u Seattlu, WA sa preko 20 distributera po cijelom svijetu.

Linija proizvoda sadrži Bio-Ultimate™ Sistem Mikroamperskih Struja, Bio-Oxygen™, Bio-Dermology™ Sistem protiv celulita.

Bio-Therapeutic aparati i proizvodi su FDA i ISO registrirani i sva oprema je sigurnosno testirana i UL/CSA navedena. Stalna klinička veza Sveučilištem u Washingtonu osigurava stalnu djelotvornost i sigurnost.

Tretmani:

  • suha, ostarjela koža
  • obnova tkiva, mišića lica i tijela
  • spušteni kapci
  • limfna drenaža
  • postoperativni tretmani
Certifikati
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save