Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Ultrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi frekvenciji od na 25 do 27 kHz.

Posebna metalna pločica emitira ultrazvuk niskih frekvencija koji omogućava omekšavanje, uklanjanje mitesera i blagi piling. Također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučne špatule koristi se za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje jer ne oštećuje kožu te ne postoji mogućnost post – traumatske hiperpigmentacije.

Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling uz redovitu uporabu ultrazvučno čišćenje smanjit će učestalost mitesera i akni.


Ultrazvučno čišćenje lica potiče obnavljanje oštećenih stanica te poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizam. Tretmanom se istovremeno čiste pore i otklanja površinski sloj mrtvih stanica što rezultira čistom, glatkom i sjajnom kožom bez crvenila i iritacija.

Uređaj ima trostruku funkciju:

  1. ČIŠĆENJE – piling
    Uklanja mrtve stanice kože, mitesere i prištiće, zatvara pore, liječi i sprječava akne i pliće ožiljke, čisti kožu, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma.
  2. SONOFOREZA
    Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu.
  3. UČVRŠĆIVANJE / LIFT /
    Podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje.

Tretman je u potpunosti bezbolan. Upravo iz tog razloga, ovaj tretman prikladan je i za osobe s osjetljivom kožom.

Tretmani čišćenje lica neizostavni su u njezi kože, naročito ako želite odgoditi prve znakove starenja. Posebno preporučujemo čišćenje lica ultrazvučnom špatulom jer je to najmanje agresivan tretman za postizanje prekrasne, blistave kože.

Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save