i područja oko očiju i obrva

Tretmani radiofrekventnim (RF) valovima je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože i kožnih nabora. RF uređaj radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova koji daju ubrzanu alternaciju polariteta elektromagnetskog polja, što inducira visokofrekventnu rotacionu oscilaciju u molekulama vode. Takva ultrabrza rotaciona oscilacija proizvodi energiju u obliku topline koja se kontrolirano širi u okolno tkivo, zagrijava ga i stvara mnoge pozitivne učinke.

Rezultati:

Inovativni umanjeni Platinum aparat

Platinum Nano sadrži Suzuki Tehnologiju Redosljeda koja pronalazi optimalnu mikroampersku snagu koja je bitna za postizanje rezultata na području pomlađivanja.

Tretmani:

BT Platinum

BT Platinum je ultimativno rješenje u borbi protiv bora i gubljenja tonusa kože. Na nježan način stimulira naše lice i muskulaturu kao i dijelove koji su izgubili mladenačku zategnutost. Tretmani lica su potpuno bezbolni i bez neugodnog osjećaja.

Dermoelektroporacija (Mezoterapija) i dubinsko prodiranje preparata je najnovija tehnologija u transdermalnoj opskrbi aktivnih supstanci.

Isoderm i Transderm je sistem koji se koristi u sklopu dobro poznate Mikrodermoabrazije u kombinaciji s potpuno novim sistemom Dermoelektroporacije. Aplikacija kratkih i jakih elektro-impulsa na određenom električnom polju u radu sa živim stanicama rezultira povratnom promjenom membrane stanica.

Tretmani:

BIO - OXYGEN

Svaki dio našeg tijela treba kisik koji održava život. Koža je najveći organ ljudskog tijela. Stanice u našem tijelu trebaju kisik za vlastitu obnovu. Smanjivanje količine kisika u potkožnom tkivu dio je procesa starenja i prirodno počinje u drugoj godini života.

Kontrolirana mikrodermoabrazija s inertnim kristalima korunda

Aparati Pepita i Ultrapeel su novi aparati za njegu kože tvrtke MATTIOLI Engineering koji izvode naprednu i kontroliranu eksfolijaciju kože. Svrha je korigiranje abnormalnih pojava na koži, koje svoj korijen imaju u epidermisu i pri samom vrhu slojeva blizu površine kože.

Čim je podignut ručni nastavak ili ako postoji samo parcijalni kontakt s kožom, protok kristala prestaje kao rezultat prekida vakuuma. Ova sposobnost dopušta savršenu kontrolu tretmana.

Bio - Infusion
COLLAGEN MASQUE

Unaprijed obrađena maska koja pruža apliciranje izuzetno bitnog kolagena izravno u kožu, pomažući koži da zadrži vlažnost, tonifikaciju i elastičnost.

Tipovi kože: Svi tipovi kože.

specijalna njega za regeneraciju kože s voćnim kiselinama

AHA proizvodi temelje se na voćnim kiselinama koje su sastavni dio naše svakodnevnice. Možemo ih pronaći u prirodi: glikolna kiselina se nalazi u šećernoj trsci, vinska u grožđu i vinu, jabučna u jabukama, citronska u agrumima, ananasu…Na kožu djeluju na više načina: navlaže je i omekšaju, ublažavaju oštećenja kože zbog djelovanja UV-zraka, izglađuju reljefne nepravilnosti nakon liječenja akni, pigmentni madeži su posvijetljeni, kožu čine elastičnom, mekom te joj daju svilenu glatkoću.

pomlađujuća anti-age njega s provjerenom snagom grožđa

Mistične recepture za očuvanje vječne mladosti iz grožđa i vina, već su prije tisuća godina otkrili Egipćani. Svoje spoznaje prenijeli su na druge antičke kulture, Grke i Rimljane, koji su s plodovima grožđa izdašno mazili

Sastavni dio bogate ponude tretmana njege lica su i klasično, dubinsko čišćenje lica koje se preporuča svim tipovima kože, neovisno o dobi, a posebno mladenačkoj, adolescentnoj koži sklonoj aknama i miteserima, kako bi se izbjegla pojava ožiljaka i proširenih pora.

Nakon čišćenja lica, lice se tretira specijalnom maskom za ublažavanje crvenila regeneraciju i dubinsko hranjenje kože, a ovisno o tipu kože, klijente se savjetuje o primjeni preparata za kućnu njegu.