Multifunkcijski RF, Cryo i Lipo laser uređaj

Radiofrekventni (RF) tretmani

Tretman radiofrekventnim (RF) valovima je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože i kožnih nabora. RF uređaj radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova koji daju ubrzanu alternaciju polariteta elektromagnetskog polja, što inducira visokofrekventnu rotacionu oscilaciju u molekulama vode. Takva ultrabrza rotaciona oscilacija proizvodi energiju u obliku topline koja se kontrolirano širi u okolno tkivo, zagrijava ga i stvara mnoge pozitivne učinke.

Primjenom radiofrekventnih valova postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i boli.

Zbogom jastučićima i narančinoj kori

RF valovi imaju snažan lipolitički učinak na masno tkivo, ubrzavaju metabolizam te potiču limfnu drenažu i cirkulaciju, što dovodi do još boljeg anticelulitnog učinka. Dolazi do razbijanja membrane masnih stanica, čiji se raspadni produkti izbacuju u cirkulaciju, te putem limfe i limfnog sustava izlučuju iz organizma, a oslobođena energija ponovno se iskorištava u metaboličkim procesima.

Istodobno, kontrolirano zagrijavanje tkiva dovodi do oštećenja vezivnog tkiva i kolagena, pa dolazi do upalne reakcije koja rezultira proizvodnjom novog kolagena i jačanjem postojećeg. Da bi se postigao što bolji učinak, potrebno je dosegnuti radnu temperaturu do 44˚ C, koju treba održati određeno vrijeme. Koža se nakon tretmana dodatno zateže, postaje glatka, sjajnija i bez nabora te gubi izgled narančine kore.

Izvanredni rezultati postižu se kod masnog tkiva i celulita na trbuhu, bokovima, bedrima te oko koljena, jer tu ujedno ima i najviše tekućine koja dobro provodi RF valove. Ovim tretmanom postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i bez boli. U tome i jest revolucionarna vrijednost ovog aparata, odnosno metode, jer se na potpuno neinvazivan način postižu jednaki rezultati kakve smo prije mogli postići samo liposukcijom.

Uz to što se znatno smanjuje obujam, primjerice trbuha i do 10 cm, višak kože se zateže i vraća u normalu, masni jastučići na bokovima i bedrima se tope, a koža zateže i uglađuje. Zbog regeneracije kolagena, vidljiva su poboljšanja u kvaliteti i strukturi kože.

Tretmani RF-om izvanredni su bez obzira na to rade li se sami ili u kombinaciji s drugim anticelulitnim tretmanima. Naime, kod osoba s vrlo lošim tonusom kože i muskulature te uznapredovalim stadijem celulita, RF tretmani kombiniraju se s radijalnom endodermnom masažom, elektromišićnom stimulacijom i presoterapijom, koje nadopunjuju učinke ove zaista revolucionarne metode.

RF tretmani

I to nije sve

Osim vidljivih učinaka na smanjenje obujma i uklanjanje celulita, RF-om se vrlo uspješno rješavaju i neki drugi neestetski problemi na koži. Tako se znatno smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, zateže opuštena koža lica i vrata, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica, tretiraju akne, podiže i učvršćuje stražnjica, ublažavaju strije.

Tretmani RF-om provode se ciljano na ugroženim mjestima, a vrijeme jednog tretmana ovisi o površini, to jest o veličini dijela tijela koji se tretira, tako da u prosjeku traje od 20 do 45 minuta. Rade se jednom tjedno (na istom području), a potrebno je šest tretmana za isto područje. Za održavanje se preporučuje jedan do dva tretmana svakih šest mjeseci. Vrijeme trajanja rezultata ovisi o starosnoj dobi i kvaliteti kože.


Rezultati su brzo uočljivi, a najbolji učinak postiže se unutar šest mjeseci. Sa sigurnošću se može ustvrditi da osobe koje se pridržavaju određenih uputa o prehrani i tjelesnoj aktivnosti imaju dugoročno zadovoljavajuće rezultate.

Primjenom radiofrekventnih valova postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i boli.

Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save