Ekstenzije trepavica

Ekstenzije trepavica

Ugradnja trepavica je u potpunosti bezbolan i ugodan tretman zahvaljujući kojem će Vaše trepavice uvijek izgledati dotjerano. Pune trepavice će Vašem oku dati drukčiji izgled i posebno istaknuti Vaše oči. Ekstenzije smiju nositi i osobe s kontaktnim lećama, a osobama koje nose naočale preporuča se da ne stavljaju preduge ekstenzije kako im ne bi “grebale” po staklima naočala.

Ekstenzije trepavica se rade na principu da se na jednu Vašu trepavicu stavlja jedna ili više ekstenzija. Kada prirodnim ciklusom mijenjanja trepavica ispadne Vaša trepavica s njome otpada i ekstenzija. Životni vijek jedne trepavice je 4-8 tjedana te u tom razdoblju sve Vaše trepavice otpadnu i zamjene ih nove.

Nadopunu je u pravilu najbolje napraviti svakih mjesec dana, ali ovisno o prirodnom ciklusu ispadanja Vaših trepavica moguće je da ćete na nadopunu dolaziti i svakih 3-6 tjedana.

Klasične trepavice

Najprirodniji izgled umjetnih trepavica, daju izgled maskare na očima. Na jednu Vašu trepavicu stavlja se jedna ekstenzija. Ovo je savršen odabir za one koji žele prirodan izgled i samo malo više volumena i dužine. Također svima koji prvi put stavljaju ekstenzije trepavica preporuča se da krenu sa klasičnim ekstenzijama.

2D trepavice

Malo naglašeniji izgled nego klasične, ali još uvijek zadržavaju prirodan izgled. Rade se na principu da se na jednu Vašu trepavicu stavljaju 2 ekstenzije. Ovo je odličan odabir za osobe s rijetkim trepavicama jer ovime dobivaju prirodan izgled sa više gustoće.

3D trepavice

Kod 3D trepavica govorimo o dosta gustim trepavicama na kojima se u pravilu vidi da nisu prirodne i da je riječ o ekstenzijama. Na jednu vašu trepavicu stavljaju se 3 ekstenzije. Ove ekstenzije preporučaju se osobama koje inače vole jači make up i jako naglašene oči.

Volumenske trepavice

Izgledaju vrlo slično kao i 3D, ali se rade sa puno tanjim ekstenzijama koje su mekše. Rade se na principu da se na jednu Vašu trepavicu stavlja 5-6 ekstenzija. Ovo se preporuča osobama koje imaju prirodno izrazito slabe trepavice a žele ekstenzijama dobiti veliku gustoću.

Održavanje trepavica

Nakon ugradnje ili nadopune trepavica oči se ne smiju močiti najmanje 12 sati dok se ljepilo skroz ne osuši.
Trepavice je potrebno redovito prati i održavati čistima. Najbolji način je umivati ih gelom ili pjenom za skidanje šminke (koji ne smiju biti na uljnoj bazi) te ih nakon toga počešljati.

Na trepavice se ne smiju stavljati nikakva ulja i uljni proizvode jer ulje utječe na ljepilo te bi se tim postupcima ekstenzije mogle odlijepiti i otpasti. Također trepavice se ne smiju trljati i čupkati jer tako ih nesvjesno možete iščupati i oštetiti.

Maskara

Korištenje maskare dok imate ekstenzije se ne preporuča. Ipak ako se odlučite staviti maskaru bilo bi dobro da je to maskara koja se jednostavno skida. Vodootporne maskare nisu preporučljive. Maskaru je potrebno detaljno ukloniti s ekstenzija svaku večer, a na nadopune ekstenzija je također potrebno doći bez maskare.

Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save