O nama

S ponosom možemo reći da imamo najekskluzivniji prostor, znanje i opremu u Velikoj Gorici

Mikrosun je centar ljepote s dugogodišnjom tradicijom. Krajem 2014. godine mijenja vlasničku strukturu i nastavlja poslovanje u okviru društva Amplituda d.o.o. (koje je specijalist za KNX pametne kuće), oslanjajući se na stručnu podršku bivšeg vlasnika, društva Mikro d.o.o. i Beauty Centra Diva Plus iz Zagreba te njegujući tradiciju koju je Mikrosun u Velikoj Gorici gradio godinama. Budućnost rada salona usmjerena je na podizanje kvalitete i širenje usluga čime se obogaćuje dosadašnje iskustvo i tradicija salona. Također se uvode noviteti koji prate svjetske trendove u održavanju ljepote tijela (posebno programi za sportaše i rekreativce), a cijene su snižene kako bi usluge bile dostupne širokom krugu klijenata.

Naša vizija je neprekidno unaprijeđenje kvalitete usluga za ljepši spol, ali isto tako i proširenje usluga na muški dio populacije. Primjenom vrhunskih, svjetski poznatih aparata, pružamo odlične tretmane svim ženama i muškarcima, a posebice sportašima: programe za početno i napredno oblikovanje mišića, programe protiv bolova u mišićima, ozljeda, bolova u zglobovima, kralježnici, a tu su i svima prihvatljive sportska i medicinska masaža.

Za naše dame pružamo besplatne konzultacije u svezi odabira kvalitetnih i individualnih tretmana za mršavljenje, uklanjanje celulita i masnih naslaga kao i izbacivanje viška tekućine iz organizma. Tretmani se kombiniraju s ručnim tehnikama (npr. body wrapping, masaže) i podupiru vrhunskim, pouzdanim aparatima čime se mogu postići savršeni rezultati na svakom tijelu.

Svojim klijentima pomažemo održavati realna očekivanja. Klijente educiramo, ovisno o njihovom obliku i građi tijela, a posebno o metabolizmu, koje rezultate mogu očekivati od tretmana i u kojem roku.

Bitna podrška svim kozmetičkim tretmanima je i adekvatna kućna njega koju ćemo uvijek kvalitetno i individualno preporučiti. Tradiciju nastavljamo s tretmanima lica koji su jedinstveni na našem tržištu: BT – nekirurški lifting lica kojim podižemo mišiće i tonus kože lica čime se zaglađuju i umanjuju bore, posebno je omiljen kod svjetski poznatih glumaca koji nisu u mogućnosti primjeniti botox, dermoabrazija kristalima korunda jedinstvena je metoda brušenja kože i uklanjanja mrtvih stanica, ožiljaka i bora, mezoterapija kao neizostavan tretman dubinskog unosa i prodiranja različitih preparata u kožu (hijaluron, kolagen, elastin, bio maske itd) te klasični tretmani čišćenja i masaže lica.

Pratimo svjetske trendove, a naše stručne kozmetičarke se neprekidno usavršavaju u svim segmentima ljepote i zdravlja lica i tijela. Posjetite nas u novouređenom Beauty centru Mikrosun i prepustite se s punim povjerenjem našim vještim rukama jer stvaranje ljepote je umjetnost!

Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Save