Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Termo deka

Termo deka

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu
Ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari
Aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje
Ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane
Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja
Poboljšava imunološki sustav
Uklanja bol i upale
Oporavlja organizacijske funkcije tijela

Kozmetički salon Beauty Centar Mikrosun unutar usluga anticelulitnog tretmana i tretmana za mršavljenje koristi i termo deku koja se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva.

Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd. Koristi se za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje

Prije samog ulaska u termo deku, tijelo se tretira odgovarajućim preparatima (u pravilu anticelulitnim kremama) i umata u aluminijsku foliju. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60°C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata.

Prednosti termo deke:
  • Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu
  • Ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari
  • Aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje
  • Ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane
  • Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja
  • Poboljšava imunološki sustav
  • Uklanja bol i upale
  • Oporavlja organizacijske funkcije tijela

Primjena termo deke neizostavna je u brojnim tretmanima mršavljenja i uklanjanja celulita, posebno u body wrappingu.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.