Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Lipo laser + RF

Lipo laser + RF

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Rezultati kombinacije Lipo Lasera i Radiofrekvencije:

Potiče cirkulaciju i protok limfe
Relaksira i detoksificira
Regeneracija kolagenih vlakana
Vraćanje tonusa koži

Lipo laser  je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo
Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru uz istovremenu radiofrekvenciju u istoj  sondi koja dubinski zagrijava te učinkovito rješava masnih stanica  bez ograničenja

RF valovi imaju snažan lipolitički učinak na masno tkivo, ubrzavaju metabolizam te potiču limfnu drenažu i cirkulaciju, što dovodi do još boljeg anticelulitnog učinka. Dolazi do razbijanja membrane masnih stanica, čiji se raspadni produkti izbacuju u cirkulaciju, te putem limfe i limfnog sustava izlučuju iz organizma, a oslobođena energija ponovno se iskorištava u metaboličkim procesima.


Lipo laser i radiofrekvencija (RF)


Naš Lipo laser koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju koja smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez operacije, oporavka nakon tretmana i bez crvenila,a u kombinaciji s radiofrekvencijom učinak se višestruko poboljšava.

Prednost Lipo lasera jest što pomaže smanjiti problematična mjesta na tijelu kao što su ljubavne ručke, trbuh, viseća koža na rukama i bedrima u samo nekoliko tretmana. Tipičan tretman predjela struka od 40-tak minuta može rezultirati gubitkom 1,5 cm do 2 cm, dok cijeli protokol od šest do osam tretmana obično rezultira višestrukim gubitkom centimetara.

Lipo laser tretmani pomažu u kreiranju novog i poboljšanog izgleda tijela bez ikakve boli i nelagode..
Nakon samo 40 minuta tretmana Lipo laserom mogu se uočiti odlični rezultati. Da bi se osigurali najbolji rezultati, preporuka je napraviti 8-10 tretmana.

Rezultati kombinacije Lipo Lasera i Radiofrekvencije:

Invazivno i učinkovito
Bez boli
Pogodno za žene i muškarce u svim dobnim skupinama
Potiče cirkulaciju i protok limfe
Relaksira i detoksificira
Regeneracija kolagenih vlakana
Vraćanje tonusa koži

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 20:00 | Subota 9:00 - 14:00

Joomla! Debug konzola

Sesija

Informacije profila

Korištenje Memorije

Upiti baze podataka