Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Lipo laser + RF

Lipo laser + RF

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Rezultati kombinacije Lipo Lasera i Radiofrekvencije:

Potiče cirkulaciju i protok limfe
Relaksira i detoksificira
Regeneracija kolagenih vlakana
Vraćanje tonusa koži

Lipo laser  je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo
Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru uz istovremenu radiofrekvenciju u istoj  sondi koja dubinski zagrijava te učinkovito rješava masnih stanica  bez ograničenja

RF valovi imaju snažan lipolitički učinak na masno tkivo, ubrzavaju metabolizam te potiču limfnu drenažu i cirkulaciju, što dovodi do još boljeg anticelulitnog učinka. Dolazi do razbijanja membrane masnih stanica, čiji se raspadni produkti izbacuju u cirkulaciju, te putem limfe i limfnog sustava izlučuju iz organizma, a oslobođena energija ponovno se iskorištava u metaboličkim procesima.


Lipo laser i radiofrekvencija (RF)


Naš Lipo laser koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju koja smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez operacije, oporavka nakon tretmana i bez crvenila,a u kombinaciji s radiofrekvencijom učinak se višestruko poboljšava.

Prednost Lipo lasera jest što pomaže smanjiti problematična mjesta na tijelu kao što su ljubavne ručke, trbuh, viseća koža na rukama i bedrima u samo nekoliko tretmana. Tipičan tretman predjela struka od 40-tak minuta može rezultirati gubitkom 1,5 cm do 2 cm, dok cijeli protokol od šest do osam tretmana obično rezultira višestrukim gubitkom centimetara.

Lipo laser tretmani pomažu u kreiranju novog i poboljšanog izgleda tijela bez ikakve boli i nelagode..
Nakon samo 40 minuta tretmana Lipo laserom mogu se uočiti odlični rezultati. Da bi se osigurali najbolji rezultati, preporuka je napraviti 8-10 tretmana.

Rezultati kombinacije Lipo Lasera i Radiofrekvencije:

Invazivno i učinkovito
Bez boli
Pogodno za žene i muškarce u svim dobnim skupinama
Potiče cirkulaciju i protok limfe
Relaksira i detoksificira
Regeneracija kolagenih vlakana
Vraćanje tonusa koži

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.