Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Infra red limfna drenaža

Limfna drenaža + infrared

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Limfna drenaža (pressotherapija) je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.
Limfnom drenažom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

Limfa je bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme i bijelih krvnih stanica (limfocita) koji na sebe vežu strane ili kancerogene stanice, tvari i mikrobe te ih izbacuju iz tijela.

Nastaje kao proizvod staničnog metabolizma koje se putem limfnih žila i limfnih žlijezda prenosi dalje u krvotok, te se preko bubrega izlučuju štetni sastojci.

Limfna drenaža infrared

Limfne žile su vrlo tanke, a za pritisak koji gura tekućinu prema srcu koriste energiju rada mišića. U nekim slučajevima može doći do većeg ili manjeg zastoja u drenaži limfe. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

Limfnu drenažu preporučamo u slučajevima:

  • edematoznog, vidljivog celulita
  • loše prokrvljenosti tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha;
  • loše periferne cirkulacije (hladni prsti i stopala)
  • kod nakupljanja i zadržavanja vode u organizmu;
  • naticanja nogu i ruku;Debljina i celulit su posebno medicinski, ali i kozmetički problem suvremenog svijeta koji se uz sve preventivne mjere izrazito uspješno tretiraju i limfnom drenažom.
Ovim tretmanom se uklanja višak tekućine iz tkiva koje okružuju masne naslage.
Na taj način smanjuje se ukupna veličina celulitične tvorbe.

Drenaža povoljno utječe i na izgled kože koja tretmanom postaje bolje prokrvljena, bez akni i mitesera te zdrava.  

Infra red limfna drenaža odijeloLimfna drenaža provodi se ugodnim tretmanom upuhivanja zraka u posebne manšete koje na taj način pritiskom guraju limfu od periferije prema srcu.

Ljekovitost i primjena infracrvenih zraka poznata je od davnina. Infracrveno zračenje posjeduje najveću energiju i prodire duboko u potkožno tkivo.
Dubinsko zagrijavanje obnavlja unutarnju temperaturu tijela (jogging efekt) te tako potiče intenzivnije znojenje i učinkovitije pročišćavanje organizma.

Infracrveno zračenje se koristi višestruko, kako medicini, kod sportaša, liječenja bolnih zglobova i mišića, ali i za opuštanje. Odlični rezultati postižu se u otklanjanju celulita i masnih maslaga upravo dubinskim zagrijavanjem potkožnog tkiva koje potiče otapanje masnoća te izbacivanjem štetnih tvari putem znojenja.


Jedinstveno i novo na hrvatskom tržištu!


Infrared terapija i limfna drenaža u istom tretmanu potiču dubinsko zagrijavanje tijela čime se poboljšava izlučivanje štetnih nakupina, a time i masnih naslaga te celulita kao i istovremenu drenažu tijela ubrzanim izlučivanjem štetnih tvari iz organizma.

U jednom tretmanu moguće je izgubiti i do litru tekućine, a time i celulitnih, edematoznih naslaga.
Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana.
Fantastični rezultati u samo jednom tretmanu postižu se kombinacijom anticelulitne masaže te neposredno nakon masaže, infrared terapijom i limfnom drenažom.  

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.