Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Body Wrapping

Body wrapping

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Body wrapping provjereno je učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Na temelju dugogodišnjeg iskustva u borbi s celulitom, ovu metodu izvodimo uz primjenu prirodnih preparata.

U našem salonu nudimo dvije vrste Body wrappinga:

1. Body wrapping – Cimet AHA krema forte

Izrazitim drenažnim djelovanjem potiče intenzivno izlučivanje vode i zaostalih toksina iz tijela, ubrzava staničnu izmjenu tvari u potkožnom tkivu i aktivira limfni sustav. Toplinskim djelovanjem potpiče se izgaranje masnoća te obnavaljanje i zatezanje kože te potiče mršavljenje. Tretman obuhvaća nanošenje i masažu tijela s Cimet AHA kremom forte, zamatanje u foliju i termo deku. Vrijeme djelovanja je oko 60 minuta.

2. Body wrapping – Grapefruit & Cecropia

Povećava snagu razgradnje masti, čišćenja kože i potkožnog tkiva, odlikuje se snažnim lipolitnim učinkom te potiče izlučivanje vode i preostalih proizvoda metabolizma iz kože i potkožnog tkiva što pomaže u mršavljenju i uklanjanju celulita. Tretman obuhvaća piling tijela, nanošenje snažnog Lipolit koncentrata cekropije na kritične dijelove tijela, nanošenje kreme Grapefruit & Cecropia, zamatanje u posebnu foliju i termo deku. Vrijeme djelovanja preparata je oko 60 minuta.

Klijentima se dodatno preporuča kućna njega preparatima protiv celulita koje možete kupiti u našem salonu kao adekvatnu dopunu tretmanu.

Za postizanje kvalitetnih i dugotrajnih rezultata, preporuča se barem 5 tretmana (dva puta tjedno) te održavanje primjenom preparata za kućnu njegu.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.