Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Smanjenje celulita usisavanjem i masiranjem kože

Smanjenje celulita usisavanjem i masiranjem kože

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bio Dermology

Osnovni principi proizvodnje i razvoja celulita uzrokovani su smanjenom cirkulacijom i limfnim tokom, što pridonosi zadržavanju toksina i masnih nakupina u vezivnom tkivu.

Bio-Dermology je kompjuterizirani sustav vakuumskog usisavanja i masiranja kože koji je konstruiran za smanjivanje celulita, putem mehaničkog razbijanja celulita i pospješivanja limfne drenaže kako bi se pomoglo odstranjivanju otpadnih tvari i suvišne tekućine. Bio-Dermology sustav inkorporira osnovne principe limfne drenaže te pomaže tijelu u prijenosu limfe kroz mrežu limfnih žila u procesu povratka u cirkulacijski sustav.

 

Ovaj dio tretmana aktivira limfni sustav i povećava cirkulaciju krvi.

Celulit je stanje koje češće pogađa žene nego muškarce. Do 80% žena preko 30 godina imaju na tijelu vidljiv celulit.

Ovaj dio tretmana pomaže u ručnom razbijanju masnih naslaga (celulita) u vezivnom tkivu. Vakuumsko djelovanje aparata podiže kožu od vezivnog tkiva, a djelovanje trljanja i valjanja oslobađa masne naslage iz njihovih do tada blokiranih položaja. Svaki tretman počinje programom za limfnu drenažu.

Proces limfne drenaže


Ovaj dio tretmana aktivira limfni sustav i povećava cirkulaciju krvi. Hranjivi sastojci, vitamini i minerali napuštaju krvne kapilare i putuju u međuprostor (intersticij). Stanicama je omogućeno upijanje elemenata potrebnih za metabolizam i eliminaciju otpadnih tvari. Toksini se odstranjuju putem limfnog i venoznog sustava. Kako dermis i epidermis bivaju bolje opskrbljeni kisikom, nahranjeni te drenirani, celulit se počinje olabavljivati i pomicati.

Celulit


Celulit se najčešće javlja po tijelu na mjestima gdje su najveće masne nakupine; obično na bokovima, bedrima i stražnjici. Celulit se može javljati i na rukama, trbuhu te leđima. Ispod kože je sloj vezivnog tkiva koje odvaja kožu od mišića koji se nalaze ispod nje. Vezivno tkivo je mreža stanica koja povezuje, podupire i omata druga tikva i organe u tijelu. Masne nakupine koje se formiraju u prostorima vezivnog tkiva lijepe se jedne s drugima i počinju se isticati; cirkulacija je onemogućena i toksini bivaju blokirani. Rezultat je rupičast izgled poznat pod imenom celulit.

Redoslijed tretmana celulita

Ovaj dio tretmana pomaže u manualnom razbijanju masnih naslaga (celulita) u vezivnom tkivu. Vakuumsko djelovanje aparata podiže kožu od vezivnog tkiva, a djelovanje trljanja i valjanja oslobađa masne naslage iz njihovih do tada blokiranih položaja. Obrada celulita se obavlja nakon limfne drenaže.

Osnovni podaci o tretmanu
  • Prosječna serija tretmana: 14-20 tretmana
  • Prosječno trajanje tretmana: 30 min.
  • Učestalost tretmana: 2 puta tjedno kroz 7-10 tjedana
Tretmani održavanja
  • Jednom mjesečno

Fantastični rezultati postižu se primjenom Bio Dermologya s kavitacijom ili Body Formerom.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.