Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Wine Therapy

Wine therapy

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

pomlađujuća anti-age njega s provjerenom snagom grožđa

Mistične recepture za očuvanje vječne mladosti iz grožđa i vina, već su prije tisuća godina otkrili Egipćani. Svoje spoznaje prenijeli su na druge antičke kulture, Grke i Rimljane, koji su s plodovima grožđa izdašno mazili

tijelo i duh. Tradicija održavanja zdravlja, mladosti i vječne ljepote, učvršćivanja kože te dugotrajni mladenački izgled s jedinstvenom snagom vinskoga trsa i njegovih plodova, sačuvala se do danas.Grožđe i vino sadrže više od 1.000 sastojaka, među kojima su za kožu neprocjenjivi vitamini, minerali, polifenoli i voćne kiseline, koji se uspješno suprotstavljaju znakovima starenja s jedinstvenim učinkom zaglađivanja bora.

Pod imenom WINE THERAPY provode se tretmani lica prirodnom linijom proizvoda, koja miriše po grožđu, s jedinstvenim učinkom glađenja bora, a sastoji se od maske šampanjca, Grape vitamin koncentrata i vinske masažne kreme.

Kao dopunu tretmanima, u našem salonu možete kupiti Exclusive home care proizvode za nastavak kućne njege – hidratantnu i hranjivu vinsku kremu.


Svi proizvodi iz linije WINE THERAPY:
  • sadrže aktivne prirodne sastojke
  • sadrže biljne emulgatore
  • ne sadrže parafinska ulja, vazelin, silikone, paraben
  • ne sadrže umjetne boje

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.