Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Mezoterapija

Mezoterapija

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dermoelektroporacija (Mezoterapija) i dubinsko prodiranje preparata je najnovija tehnologija u transdermalnoj opskrbi aktivnih supstanci.

Isoderm i Transderm je sistem koji se koristi u sklopu dobro poznate Mikrodermoabrazije u kombinaciji s potpuno novim sistemom Dermoelektroporacije. Aplikacija kratkih i jakih elektro-impulsa na određenom električnom polju u radu sa živim stanicama rezultira povratnom promjenom membrane stanica.

Taj proces nazivamo Dermoelektroporacija, odnosno tehnika korištenja elektroimpulsa s ciljem povećanja permanentnosti membrane stanica. Sloj lipida stanice privremeno se presloži te tako tvori kanale u membrani stanice koji se često nazivaju pore.

Transderm Meso Sistem je najnovija tehnologija transdermalnog upucavanja proizvoda bez primjene igle, koja se bazira na tehnologiji Dermoelektroporacije. Ova tehnologija je odobrena od strane FDA organizacije iz SAD-a kao alternativa injekcijama.

Dermoelektroporacija pruža mogućnosti da se svaki lijek odnosno sastojak na molekularnoj bazi (čak i oni s velikom molekularnom masom kao što su HA 1,100.000 daltona) mogu unijeti u kožu u vremenskom roku od 10 do 20 minuta, ovisno o tipu tretirane kože.

Ultrapeel Transderm Meso Sistem sadrži dva postupka:

  • preventivna mikrodermoabrazija, kako bi se koža pripremila za primanje sastojaka
  • transdermalna doprema proizvoda u kožu

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.