Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Dermoabrazija

Dermoabrazija

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kontrolirana mikrodermoabrazija s inertnim kristalima korunda

Aparati Pepita i Ultrapeel su novi aparati za njegu kože tvrtke MATTIOLI Engineering koji izvode naprednu i kontroliranu eksfolijaciju kože. Svrha je korigiranje abnormalnih pojava na koži, koje svoj korijen imaju u epidermisu i pri samom vrhu slojeva blizu površine kože.

Čim je podignut ručni nastavak ili ako postoji samo parcijalni kontakt s kožom, protok kristala prestaje kao rezultat prekida vakuuma. Ova sposobnost dopušta savršenu kontrolu tretmana.

 

Primjena:
 • Smanjivanje bora
 • Piling lica i tijela (obnova kože)
 • Naborana ili suncem oštećena koža
 • Odstranjivanje ožiljaka
 • Hiperpigmentacija
 • Generalna dermoabrazija
 • Smanjivanje strija
 • Začepljene, debele kože ili one bez svježine i nečiste
Pepita i Ultrapeel

Tvrtka Mattioli Engenering razvila je sustav za  mikrodermoabraziju u svojim laboratorijima. Baziran na inovativnom dizajnu i neprocjenjivom iskustvu koje je stečeno tijekom posljednjih petnaest godina. Ultrapeel sustavi nude terapiju koja je djelotvorna za sve i za svaki tip kože, postižući zdraviju kožu nakon svakog pojedinog tretmana. Ovo su prvi sistemi za dermoabraziju koji su dobili odobrenje FDA i koriste se širom svijeta, ULTRAPEEL II za medicinske, a AESTHIPEEL i PEPITA S za kozmetičke primjene.

Bitne značajke:
 • Ultrapeel  sustavom se sigurno, efikasno, rutinski i bez negativnih posljedica izvodi širok spektar tretmana za njegu kože.
 • Mlaz sterilnih mikrokristala (prah korunda) protječe preko površine kože kroz sustav zatvorenih  sterilnih tuba, te tako odstranjuje neželjene mrtve stanice kože ili ozlijeđenog tkiva. Formira se kontinuirani vakuum kristala (aspiracijski program).
 • Mikrokristali se zatim skupljaju u posudu koja se više ne koristi. Prava je prednost utome što klijent po završetku tretmana odlazi čistog svježeg  blistavog tona kože, do čega dolazi zahvaljujući regeneraciji nove stanične strukture epiderme.
 • Od primarne je važnosti sigurnost pa se svi dijelovi koji tijekom tretmana dolaze u dodir sa kožom bacaju ili steriliziraju.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.