Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Uklanja mrtve stanice kože, mitesere i prištiće, zatvara pore, liječi i sprječava akne i pliće ožiljke, čisti kožu, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma.
Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu.
Podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje.

Ultrazvučna špatulaUltrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi frekvenciji od na 25 do 27 kHz.

Posebna metalna pločica emitira ultrazvuk niskih frekvencija koji omogućava omekšavanje, uklanjanje mitesera i blagi piling. Također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučne špatule koristi se za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje jer ne oštećuje kožu te ne postoji mogućnost post - traumatske hiperpigmentacije.

Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling uz redovitu uporabu ultrazvučno čišćenje smanjit će učestalost mitesera i akni.

Ultrazvučno čišćenje lica potiče obnavljanje oštećenih stanica te poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizam. Tretmanom se istovremeno čiste pore i otklanja površinski sloj mrtvih stanica što rezultira čistom, glatkom i sjajnom kožom bez crvenila i iritacija.

Uređaj ima trostruku funkciju:

  1. ČIŠĆENJE - piling
    Uklanja mrtve stanice kože, mitesere i prištiće, zatvara pore, liječi i sprječava akne i pliće ožiljke, čisti kožu, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma.
  2. SONOFOREZA
    Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu.
  3. UČVRŠĆIVANJE / LIFT /
    Podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje.


Tretman je u potpunosti bezbolan. Upravo iz tog razloga, ovaj tretman prikladan je i za osobe s osjetljivom kožom.

Tretmani čišćenje lica neizostavni su u njezi kože, naročito ako želite odgoditi prve znakove starenja. Posebno preporučujemo čišćenje lica ultrazvučnom špatulom jer je to najmanje agresivan tretman za postizanje prekrasne, blistave kože.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.