Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

BT-nano - kozmetički salon Mikrosun

BT nano - aplikacije za podmlađivanje

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Rezultati:

   Povećeanje cirkulacije
   Povećanje prirodne proizvodnje kolagena i elastina
   Povećanje prodiranja i učinkovitosti znanstveno dokazanih proizvod


Inovativni umanjeni Platinum aparat

Platinum Nano sadrži Suzuki Tehnologiju Redosljeda koja pronalazi optimalnu mikroampersku snagu koja je bitna za postizanje rezultata na području pomlađivanja.

Platinum Nano, veličine ruke, izrazito je iskoristiv uređaj i odlično se uklapa u bilo koji salon ili spa. Učinkovit, prenosan i spretan dodatni aparat zahvaljujući svojoj veličini, inovativnom dizajnu, naprednoj tehnologiji mikroamperskih struja i sinergijskom odnosu sa svim drugim anti-age tehnologijama.

Platinum Nano™ sadrži aplikacije za pomlađivanje, s fokusom na programe i tretmane koji ne zahtjevaju poseban angažman kozmetičara ili osobe koja rukuje aparatom:

  • Platinum Peptidni program za lice
  • Program za nevidljivi ten
  • Bio-Infusion program
  • Program za brzo odstranjivanje akni
  • Specifična iontoforeza

Rezultati:

  • Povećeanje cirkulacije
  • Povećanje prirodne proizvodnje kolagena i elastina
  • Povećanje prodiranja i učinkovitosti znanstveno dokazanih proizvod

 

Certifikati - kozmetički salon Mikrosun

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.