Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

AHA terapija

Aha voćne kiseline

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

specijalna njega za regeneraciju kože s voćnim kiselinama

AHA proizvodi temelje se na voćnim kiselinama koje su sastavni dio naše svakodnevnice. Možemo ih pronaći u prirodi: glikolna kiselina se nalazi u šećernoj trsci, vinska u grožđu i vinu, jabučna u jabukama, citronska u agrumima, ananasu…Na kožu djeluju na više načina: navlaže je i omekšaju, ublažavaju oštećenja kože zbog djelovanja UV-zraka, izglađuju reljefne nepravilnosti nakon liječenja akni, pigmentni madeži su posvijetljeni, kožu čine elastičnom, mekom te joj daju svilenu glatkoću.

Proizvodi AHA nude brojne mogućnosti i najbolje rezultate kod rješavanja problema i nedostataka kože jer:

 • djeluju kao organski piling - AHA rejuvening & peel serum
 • stimuliraju obnavljanje kože
 • zaglađuju manje borice i smanjuju izražajnost većih bora
 • izvrsno čiste kožu i smanjuju raširene pore
 • uklanjanju pigmentne i ostale nepravilnosti
 • rješavaju problem akni i nečiste kože
 • ispravljaju nepravilnosti i ožiljke koji su nastali kao posljedica lošeg tretiranja akni
 • normaliziraju izlučivanje žlijezda lojnica

Dva tjedna prije početka tretmana AHA voćnim kiselinama u kozmetičkom salonu, potrebno je kožu lica navečer tretirati AHA fluidom s tekućim kristalima (za masnu kožu) ili AHA regenerativnom i hidratantnom kremom (za suhu kožu), kako bi se ista priviknula na tretman.

Fluid s tekućim kristalima je namijenjen za njegu mješovite i masne kože. Potiče regeneraciju, ravnomjerno obnavlja zalihe vlage, sužuje pore i normalizira izlučivanje žlijezda lojnica. Zaglađuje manje borice, vidno smanjuje dubinu većih,smanjuje pigmentacijske nepravilnosti te reljefne nepravilnosti kože. Linije lica postaju mekše, a koža blista mladenačkom svježinom. Zbog svestranog djelovanja voćnih kiselina fluid možemo upotrijebiti za rješavanje različitih nepravilnosti na koži:

 • SMANJENJE PIGMENTNIH NEPRAVILNOSTI kao što su tamni madeži i pjege nastali kao posljedica UV-zračenja, hormonskih promjena ili starenja
 • VLAŽENJE DEHIDRIRANE KOŽE AHA-voćne kiseline povećavaju vlažnost svih slojeva kože, uspostavljaju ravnotežu između vlage i lipida te stimuliraju nastanak hyaluronske kiseline
 • POMLAĐIVANJE KOŽE AHA - voćne kiseline stimuliraju sintezu kolagena što posljedično povećava strukturu i čvrstoću kože, izglađuje borice te ublažava znakove starenja
 • RJEŠAVANJE PROBLEMA NEČISTE KOŽE AHA - voćne kiseline normaliziraju izlučivanje žlijezda lojnica, sužavaju raširene pore te glade reljefne nepravilnosti kože koje su posljedica liječenja akni


Regenerativna i hidratantna krema je namijenjena za njegu suhe kože sklone boranju te kože nakon 30. godine. Potiče regeneraciju i ravnomjerno obnavlja zalihe vlage. Zaglađuje manje borice, vidno smanjuje dubinu većih i ublažuje nepravilnosti pigmentacije i reljefne nepravilnosti kože. Linije lica postaju mekše i mladenački svježe.

Za postizanje kvalitetnih i dugotrajnih rezultata preporuča se barem pet tretmana (jedan tretman tjedno, ovisno o stanju i tipu kože).

Primjenu AHA fluida ili kreme potrebno je nastaviti za cijelo vrijeme trajanja tretmana te se preporuča koristitu je i nakon tretmana, za održavanje rezultata tretmana.

Cijelu liniju AHA proizvoda za kućnu njegu, kao podršku AHA profesionalnim tretmanima, možete kupiti u našem salonu.

Koža njegovana proizvodima s voćnim kiselinama osjetljiva je na sunčevu svjetlost, zato su ti proizvodi, prije svega, namijenjeni za njegu u večernjim satima.

 

Upotrebu proizvoda AHA ne preporučamo u slučajevima:
 • oboljele ili oštećene kože
 • raširenih kapilara
 • iznimno suhe i tanke kože ili
 • za vrijeme izlaganja UV zrakama (sunčanje ili solarij)

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.