Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Radiofrekventni (RF) tretmani

Multifunksijski RF, Cryo i Lipo laser uređaj

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Primjenom radiofrekventnih valova postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i boli

Tretman radiofrekventnim (RF) valovima je revolucionarna, neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože i kožnih nabora. RF uređaj radi na principu visokofrekventnih elektromagnetskih valova koji daju ubrzanu alternaciju polariteta elektromagnetskog polja, što inducira visokofrekventnu rotacionu oscilaciju u molekulama vode. Takva ultrabrza rotaciona oscilacija proizvodi energiju u obliku topline koja se kontrolirano širi u okolno tkivo, zagrijava ga i stvara mnoge pozitivne učinke.

Zbogom jastučićima i narančinoj kori


RF tretmaniRF valovi imaju snažan lipolitički učinak
na masno tkivo, ubrzavaju metabolizam te potiču limfnu drenažu i cirkulaciju, što dovodi do još boljeg anticelulitnog učinka. Dolazi do razbijanja membrane masnih stanica, čiji se raspadni produkti izbacuju u cirkulaciju, te putem limfe i limfnog sustava izlučuju iz organizma, a oslobođena energija ponovno se iskorištava u metaboličkim procesima.

Istodobno, kontrolirano zagrijavanje tkiva dovodi do oštećenja vezivnog tkiva i kolagena, pa dolazi do upalne reakcije koja rezultira proizvodnjom novog kolagena i jačanjem postojećeg. Da bi se postigao što bolji učinak, potrebno je dosegnuti radnu temperaturu do 44˚ C, koju treba održati određeno vrijeme. Koža se nakon tretmana dodatno zateže, postaje glatka, sjajnija i bez nabora te gubi izgled narančine kore.

Izvanredni rezultati postižu se kod masnog tkiva i celulita na trbuhu, bokovima, bedrima te oko koljena, jer tu ujedno ima i najviše tekućine koja dobro provodi RF valove. Ovim tretmanom postižu se učinci liposukcije, ali bez neželjenih popratnih pojava i bez boli. U tome i jest revolucionarna vrijednost ovog aparata, odnosno metode, jer se na potpuno neinvazivan način postižu jednaki rezultati kakve smo prije mogli postići samo liposukcijom.

Uz to što se znatno smanjuje obujam, primjerice trbuha i do 10 cm, višak kože se zateže i vraća u normalu, masni jastučići na bokovima i bedrima se tope, a koža zateže i uglađuje. Zbog regeneracije kolagena, vidljiva su poboljšanja u kvaliteti i strukturi kože.

Tretmani RF-om izvanredni su bez obzira na to rade li se sami ili u kombinaciji s drugim anticelulitnim tretmanima. Naime, kod osoba s vrlo lošim tonusom kože i muskulature te uznapredovalim stadijem celulita, RF tretmani kombiniraju se s radijalnom endodermnom masažom, elektromišićnom stimulacijom i presoterapijom, koje nadopunjuju učinke ove zaista revolucionarne metode.

I to nije sve


RF tretmaniOsim vidljivih učinaka na smanjenje obujma i uklanjanje celulita, RF-om se vrlo uspješno rješavaju i neki drugi neestetski problemi na koži. Tako se znatno smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, zateže opuštena koža lica i vrata, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica, tretiraju akne, podiže i učvršćuje stražnjica, ublažavaju strije.

Tretmani RF-om provode se ciljano na ugroženim mjestima, a vrijeme jednog tretmana ovisi o površini, to jest o veličini dijela tijela koji se tretira, tako da u prosjeku traje od 20 do 45 minuta. Rade se jednom tjedno (na istom području), a potrebno je šest tretmana za isto područje. Za održavanje se preporučuje jedan do dva tretmana svakih šest mjeseci. Vrijeme trajanja rezultata ovisi o starosnoj dobi i kvaliteti kože.


Rezultati su brzo uočljivi, a najbolji učinak postiže se unutar šest mjeseci. Sa sigurnošću se može ustvrditi da osobe koje se pridržavaju određenih uputa o prehrani i tjelesnoj aktivnosti imaju dugoročno zadovoljavajuće rezultate.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.