Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Depilacija

Depilacija

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Već u starom Egiptu, glatko tijelo bez dlačica je bilo mjerilo ljepote. Suvremena kozmetička njega još uvijek preporuča urednu, konstantno depiliranu kožu. Zanimljivo je da ta preporuka danas vrijedi za nju i za njega!

Dugogodišnje iskustvo, provjerena visoka kvaliteta proizvoda i oduševljenje nad rezultatima povećavaju krug naših korisnika kod oba spola. Zanimljivo je da posljednjih godina bilježimo značajan porast muških korisnika.

Depilacija prsnoga koša i leđa postaje stalna praksa kod većine osviještenih predstavnika muškoga spola. Depiliran prsni koš nije samo stvar higijene, već ističe i ljepotu muškog tijela sa jasno vidljivim mišićima. Nekada su se za odstranjivanje dlaka prsnoga koša odlučivali amaterski i uglavnom profesionalni sportaši.

U našoj ponudi pronaći ćete usluge depilacije svih dijelova tijela

  • prirodnom smolom ( depilacija voskom ) i
  • šećernom pastom ( egipatska depilacija ) koja je posebno pogodna za izuzetno osjetljivu kožu zbog veće učinkovitosti.

Nakon depilacije, koža se tretira posebnim uljima kako bi se ublažilo crvenilo i iritacija kože.

Savjet: kako biste spriječili urastanje dlačica, svakodnevno, nakon kupanja, kožu obrišite grubim ručnikom u smjeru suprotnom od smjera rasta dlaka. Na taj način, otklonit ćete sloj kože kojim je dlaka prekrivena i time osloboditi izbijanje dlake na površinu.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.