Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

O nama Beauty centar Mikro San

O nama

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

S ponosom možemo reći da imamo najekskluzivniji prostor, znanje i opremu u Velikoj Gorici

Beauty centar MikrosunMikrosun je centar ljepote s dugogodišnjom tradicijom. Krajem 2014. godine mijenja vlasničku strukturu i nastavlja poslovanje u okviru društva Amplituda d.o.o. (koje je specijalist za KNX pametne kuće), oslanjajući se na stručnu podršku bivšeg vlasnika, društva Mikro d.o.o. i Beauty Centra Diva Plus iz Zagreba te njegujući tradiciju koju je Mikrosun u Velikoj Gorici gradio godinama. Budućnost rada salona usmjerena je na podizanje kvalitete i širenje usluga čime se obogaćuje dosadašnje iskustvo i tradicija salona. Također se uvode noviteti koji prate svjetske trendove u održavanju ljepote tijela (posebno programi za sportaše i rekreativce), a cijene su snižene kako bi usluge bile dostupne širokom krugu klijenata.

 Naša vizija je neprekidno unaprijeđenje kvalitete usluga za ljepši spol, ali isto tako i proširenje usluga na muški dio populacije. Primjenom vrhunskih, svjetski poznatih aparata, pružamo odlične tretmane svim ženama i muškarcima, a posebice sportašima: programe za početno i napredno oblikovanje mišića, programe protiv bolova u mišićima, ozljeda, bolova u zglobovima, kralježnici, a tu su i svima prihvatljive sportska i medicinska masaža.

Za naše dame pružamo besplatne konzultacije u svezi odabira kvalitetnih i individualnih tretmana za mršavljenje, uklanjanje celulita i masnih naslaga kao i izbacivanje viška tekućine iz organizma. Tretmani se kombiniraju s ručnim tehnikama (npr. body wrapping, masaže) i podupiru vrhunskim, pouzdanim aparatima čime se mogu postići savršeni rezultati na svakom tijelu.

Svojim klijentima ne pružamo lažna obećanja i ne garantiramo gubitak od 5 kg u samo tjedan dana. Klijente educiramo, ovisno o njihovom obliku i građi tijela, a posebno o metabolizmu, koje rezultate mogu očekivati od tretmana i u kojem roku.

Bitna podrška svim kozmetičkim tretmanima je i adekvatna kućna njega koju ćemo uvijek kvalitetno i individualno preporučiti. Tradiciju nastavljamo s tretmanima lica koji su jedinstveni na našem tržištu: BT – nekirurški lifting lica kojim podižemo mišiće i tonus kože lica čime se zaglađuju i umanjuju bore, posebno je omiljen kod svjetski poznatih glumaca koji nisu u mogućnosti primjeniti botox, dermoabrazija kristalima korunda jedinstvena je metoda brušenja kože i uklanjanja mrtvih stanica, ožiljaka i bora, mezoterapija kao neizostavan tretman dubinskog unosa i prodiranja različitih preparata u kožu (hijaluron, kolagen, elastin, bio maske itd) te klasični tretmani čišćenja i masaže lica.

Audio spot

 

Pratimo svjetske trendove, a naše stručne kozmetičarke se neprekidno usavršavaju u svim segmentima ljepote i zdravlja lica i tijela. Posjetite nas u novouređenom Beauty centru Mikrosun i prepustite se s punim povjerenjem našim vještim rukama jer stvaranje ljepote je umjetnost!

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.