Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 20:00 | Subota 9:00 - 14:00

Nove usluge i paketi

Nove usluge i paketi - značajne uštede

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Ljeto je iza nas a za jesen smo Vam pripremili niz iznenađenja u obliku novih usluga, te nove pakete tretmana s kojima možete ostvariti značajne uštede.

Nova usluga koju sada ponosno možemo ponuditi starim i novim klijentima je Egipatska depilacija (depilacija šećernom pastom) čije cijene možete vidjeti u našem cjeniku.

 

Novi paketi tretmana za lice:

 1. BTC - Nekirurški lifting lica
  10 tretmana za 1.500,00 kn (ušteda 500,00 kn)
  Ovaj kraljevski tretman pogodan je za suhu i naboranu kožu, obnovu tkiva i podizanje tonusa mišića lica, kod postoperativnih tretmana i spuštenih kapaka.
  Postupkom se djeluje na revitalizaciju mišića lica koji se vraćaju u svoj prvobitni položaj, a uz poboljšanu cirkulaciju, Vaša koža će biti zategnuta i zdrava.
  Tretman se radi 2 do 3 puta tjedno, a uz samo 10 tretmana vratit ćete se u svoju mladost.

 2. MEZOTERAPIJA
  10 tretmana za 1.500,00 kn (ušteda 500,00 kn)
  Osvježite i obogatite svoje lice dubinskim unosom i opskrbom stanica kolagenom i elastinom pomoću posebnog aparata. Za vrhunske rezultate i hollywoodski izgled, mezoterapiju kombinirajte s tretmanom dermoabrazije.
  Ovisno o stanju Vaše kože, primjenit ćemo tijekom tretmana kombinaciju aktivnih sastojaka čime će Vaša koža biti osvježena i mlađa.
  Preporuča se 10 tretmana, 2 puta tjedno.

 3. DERMOABRAZIJA
  5 tretmana za 1.300,00 kn (ušteda 200,00 kn)
  Vrhunski tretman za vrhunske rezultate! Specijalnim kristalima korunda površinski se brusi koža i odstranjuju odumrle stanice, uklanjaju sitne bore i ožiljci, hiperpigmentacija, a odličan je i za kožu sklonu aknama. Ovim tretmanom stvorit ćete idealnu podlogu za ostale tretmane lice (mezoterapiju, AHA kiseline, hyaluronsku terapiju) čime ćete postići idealan izgled kože.
  Paket od 5 tretmana, jednom tjedno, riješit će probleme zahtjevne kože te joj vratiti svježinu i površinski sjaj.

 4. AHA TERAPIJA
  6 tretmana AHA kiselinama za 700,00 kn (ušteda 140,00 kn)
  AHA su voćne kiseline koje su sastavni dio naše svakodnevnice (glikolna kiselina se nalazi u šećernoj trsci, vinska u grožđu i vinu, jabučna u jabukama, citronska u agrumima, ananasu). Djeluju kao organski piling i stimuliraju obnovu kože, zaglađuju bore, izvrsno čiste kožu i smanjuju raširene pore, rješavaju problem akni i reguliraju izlučivanje žlijezda lojnica te ispravljaju nepravilnosti i ožiljke koji su nastali kao posljedica lošeg tretiranja akni. Mogu se primjenivati već od 14 godine pa su idealne i za brzo uklanjanje pubertetskih akni i mitesera. Uz ovaj tretman idealno se kombinira tretman dermoabrazije koji će ubrzati rezultate. Ovisno o tipu i problematici kože, već sa 6 tretmana vidljivo ćete poboljšati izgled kože. Tretman se preporuča jednom tjedno, a uz njega je obvezna primjena AHA fluida za kućnu njegu.

 5. FACE LIFT ULTRA
  5 tretmana BTC - nekirurškog liftinga i 5 tretmana mezoterapije za 1.500,00 kn (ušteda 200,00 kn)
  Odlična kombinacija nekiruškog liftinga koji podiže opuštene mišiće i mezoterapije koja omogućuje dubinsko prodiranje aktivnih sastojaka poput kolagena i elastina za brže postizanje željenih rezultata. Oba tretmana možete možete raditi odjednom, 2 do 3 puta tjedno.

 6. OXI LIFE
  5 tretmana Bio oxygen, 5 tretmana Pure Oxigen i 2 čišćenja lica za 1.300,00 kn (ušteda 300,00 kn)
  Svaki dio našeg tijela treba kisik! Dubinskim i pojačanim unosom kisika potiče se brža obnova stanica, cirkulacija, obnova kože i liječenje akni i ostalih bolesti kože jer uništava bakterije i djeluje anti-mikrobiološki. Pure Oxigen tretman uključuje poseban aktivator kisika, ampulu i masku, a uređajem Bio oxigen se čisti kisik dodatno unosi duboko u stanice kože. Ove tretmane obogatili smo i s dva klasična čišćenja lica koja će kvalitetno pripremiti kožu za prodor kisika. Tretmane možemo prilagoditi individualnom stanju kože jer se mogu obavljati svakodnevno.

  Lakoća, svježina i osjećaj da koža diše..

 7. TURBO PEEL
  6 tretmana AHA kiselinama + 3 tretmana dermoabrazije za 1.500 kn (ušteda 240,00 kn)
  Turbo kombinacija koja će svakoj koži omogućiti turbo rezultate. Imate li bore, akne, ožiljke, starije ste životne dobi ili se tek ušli u pubertet, ova kombinacija AHA kiselina kao organskog pilinga te dermoabrazija kristalima korunda kao mehanički piling, u kratkom vremenu dati će izuzetne rezultate. Neovisno o problemu Vaše kože, Turbo Peel postat će neizostavna kombinacija njege Vaše kože.
  Tretmani se mogu raditi odjednom, ali i odvojeno, ovisno o tipu kože pa je prije određivanja učestalosti tretmana svakako potrebno pregledati kožu.

 8. HYDRO LIFE
  3 tretmana dermoabrazije i 3 tretmana Hyaluronom za 900,00 kn (ušteda 360,00 kn)
  Odličan paket tretmana za dubinsko osvježenje kože uz prethodno mehaničko uklanjanje odumrlih stanica i nepravilnosti s kože. Ovaj tretman će kožu dubinski opskrbiti vlagom i vratiti joj sjaj i svježinu. Tretman se preporuča jednom tjedno.

 

Novi paket tretmana za tijelo

 1. SLIM FAST
  8 kavitacija i 3 termo deke za 1700,00 (ušteda 200,00 kn)
  Za mršavljenje i brigu o tijelu nikad nije prekasno, ali niti prerano. Zato započnite već danas brigu o svom tijelu i savršeno ga pripremite za sljedeće ljetne mjesece. Masne naslage ćete značajno smanjiti s tretmanima već isprobane metode kavitacije, a dodatno ćemo, pomoću termo deke, iz Vašeg tijela izbaciti sve toksine i višak tekućine na koju je masnoća vezana. Nakon tretmana će obujam tijela biti za barem jedan konfekcijski broj manji, a osjećaj lakoće Vašeg tijela – neprocijenjiv! Tretman kavitacije radi se jednom tjedno nakon čega odmah preporučamo termo deku.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00