Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

Nove usluge i paketi

Nove usluge i paketi - značajne uštede

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Ljeto je iza nas a za jesen smo Vam pripremili niz iznenađenja u obliku novih usluga, te nove pakete tretmana s kojima možete ostvariti značajne uštede.

Nova usluga koju sada ponosno možemo ponuditi starim i novim klijentima je Egipatska depilacija (depilacija šećernom pastom) čije cijene možete vidjeti u našem cjeniku.

 

Novi paketi tretmana za lice:

 1. BTC - Nekirurški lifting lica
  10 tretmana za 1.500,00 kn (ušteda 500,00 kn)
  Ovaj kraljevski tretman pogodan je za suhu i naboranu kožu, obnovu tkiva i podizanje tonusa mišića lica, kod postoperativnih tretmana i spuštenih kapaka.
  Postupkom se djeluje na revitalizaciju mišića lica koji se vraćaju u svoj prvobitni položaj, a uz poboljšanu cirkulaciju, Vaša koža će biti zategnuta i zdrava.
  Tretman se radi 2 do 3 puta tjedno, a uz samo 10 tretmana vratit ćete se u svoju mladost.

 2. MEZOTERAPIJA
  10 tretmana za 1.500,00 kn (ušteda 500,00 kn)
  Osvježite i obogatite svoje lice dubinskim unosom i opskrbom stanica kolagenom i elastinom pomoću posebnog aparata. Za vrhunske rezultate i hollywoodski izgled, mezoterapiju kombinirajte s tretmanom dermoabrazije.
  Ovisno o stanju Vaše kože, primjenit ćemo tijekom tretmana kombinaciju aktivnih sastojaka čime će Vaša koža biti osvježena i mlađa.
  Preporuča se 10 tretmana, 2 puta tjedno.

 3. DERMOABRAZIJA
  5 tretmana za 1.300,00 kn (ušteda 200,00 kn)
  Vrhunski tretman za vrhunske rezultate! Specijalnim kristalima korunda površinski se brusi koža i odstranjuju odumrle stanice, uklanjaju sitne bore i ožiljci, hiperpigmentacija, a odličan je i za kožu sklonu aknama. Ovim tretmanom stvorit ćete idealnu podlogu za ostale tretmane lice (mezoterapiju, AHA kiseline, hyaluronsku terapiju) čime ćete postići idealan izgled kože.
  Paket od 5 tretmana, jednom tjedno, riješit će probleme zahtjevne kože te joj vratiti svježinu i površinski sjaj.

 4. AHA TERAPIJA
  6 tretmana AHA kiselinama za 700,00 kn (ušteda 140,00 kn)
  AHA su voćne kiseline koje su sastavni dio naše svakodnevnice (glikolna kiselina se nalazi u šećernoj trsci, vinska u grožđu i vinu, jabučna u jabukama, citronska u agrumima, ananasu). Djeluju kao organski piling i stimuliraju obnovu kože, zaglađuju bore, izvrsno čiste kožu i smanjuju raširene pore, rješavaju problem akni i reguliraju izlučivanje žlijezda lojnica te ispravljaju nepravilnosti i ožiljke koji su nastali kao posljedica lošeg tretiranja akni. Mogu se primjenivati već od 14 godine pa su idealne i za brzo uklanjanje pubertetskih akni i mitesera. Uz ovaj tretman idealno se kombinira tretman dermoabrazije koji će ubrzati rezultate. Ovisno o tipu i problematici kože, već sa 6 tretmana vidljivo ćete poboljšati izgled kože. Tretman se preporuča jednom tjedno, a uz njega je obvezna primjena AHA fluida za kućnu njegu.

 5. FACE LIFT ULTRA
  5 tretmana BTC - nekirurškog liftinga i 5 tretmana mezoterapije za 1.500,00 kn (ušteda 200,00 kn)
  Odlična kombinacija nekiruškog liftinga koji podiže opuštene mišiće i mezoterapije koja omogućuje dubinsko prodiranje aktivnih sastojaka poput kolagena i elastina za brže postizanje željenih rezultata. Oba tretmana možete možete raditi odjednom, 2 do 3 puta tjedno.

 6. OXI LIFE
  5 tretmana Bio oxygen, 5 tretmana Pure Oxigen i 2 čišćenja lica za 1.300,00 kn (ušteda 300,00 kn)
  Svaki dio našeg tijela treba kisik! Dubinskim i pojačanim unosom kisika potiče se brža obnova stanica, cirkulacija, obnova kože i liječenje akni i ostalih bolesti kože jer uništava bakterije i djeluje anti-mikrobiološki. Pure Oxigen tretman uključuje poseban aktivator kisika, ampulu i masku, a uređajem Bio oxigen se čisti kisik dodatno unosi duboko u stanice kože. Ove tretmane obogatili smo i s dva klasična čišćenja lica koja će kvalitetno pripremiti kožu za prodor kisika. Tretmane možemo prilagoditi individualnom stanju kože jer se mogu obavljati svakodnevno.

  Lakoća, svježina i osjećaj da koža diše..

 7. TURBO PEEL
  6 tretmana AHA kiselinama + 3 tretmana dermoabrazije za 1.500 kn (ušteda 240,00 kn)
  Turbo kombinacija koja će svakoj koži omogućiti turbo rezultate. Imate li bore, akne, ožiljke, starije ste životne dobi ili se tek ušli u pubertet, ova kombinacija AHA kiselina kao organskog pilinga te dermoabrazija kristalima korunda kao mehanički piling, u kratkom vremenu dati će izuzetne rezultate. Neovisno o problemu Vaše kože, Turbo Peel postat će neizostavna kombinacija njege Vaše kože.
  Tretmani se mogu raditi odjednom, ali i odvojeno, ovisno o tipu kože pa je prije određivanja učestalosti tretmana svakako potrebno pregledati kožu.

 8. HYDRO LIFE
  3 tretmana dermoabrazije i 3 tretmana Hyaluronom za 900,00 kn (ušteda 360,00 kn)
  Odličan paket tretmana za dubinsko osvježenje kože uz prethodno mehaničko uklanjanje odumrlih stanica i nepravilnosti s kože. Ovaj tretman će kožu dubinski opskrbiti vlagom i vratiti joj sjaj i svježinu. Tretman se preporuča jednom tjedno.

 

Novi paket tretmana za tijelo

 1. SLIM FAST
  8 kavitacija i 3 termo deke za 1700,00 (ušteda 200,00 kn)
  Za mršavljenje i brigu o tijelu nikad nije prekasno, ali niti prerano. Zato započnite već danas brigu o svom tijelu i savršeno ga pripremite za sljedeće ljetne mjesece. Masne naslage ćete značajno smanjiti s tretmanima već isprobane metode kavitacije, a dodatno ćemo, pomoću termo deke, iz Vašeg tijela izbaciti sve toksine i višak tekućine na koju je masnoća vezana. Nakon tretmana će obujam tijela biti za barem jedan konfekcijski broj manji, a osjećaj lakoće Vašeg tijela – neprocijenjiv! Tretman kavitacije radi se jednom tjedno nakon čega odmah preporučamo termo deku.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.