Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 12:00 - 20:00 | Subota 9:00 - 14:00


Akcija: Limfna drenaža + infrared

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Akcija limfna drenaža + infrared

Jedinstveno i novo na hrvatskom tržištu!

 

 

 

 Limfna drenaža + infraredInfrared terapija + limfna drenaža 10 tretmana

Infrared terapija i limfna drenaža u istom tretmanu potiču dubinsko zagrijavanje tijela čime se poboljšava izlučivanje štetnih nakupina, a time i masnih naslaga te celulita kao i istovremenu drenažu tijela ubrzanim izlučivanjem štetnih tvari iz organizma.

Iskoristite priliku i uštedite 300,00kn za 10 tretmana ove fantastične usluge za vrijeme trajanja akcije!

 

 

 

 

Anticelulitna masaža 30 minuta + limfna drenaža i infraredAnticelulitna masaža 30 minuta + infrared terapija i limfna drenaža 5 tretmana

Kombinacijom anticelulitne masaže te neposredno nakon masaže, Infrared terapijom i limfnom drenažom fantastični rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Uštedite 200,00kn na 5 tretmana i uživajte u rezultatima!

 

 

 

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 12:00 - 20:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.