Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00
Akcije

AkcijeAkcija trepavice

EKSTENZIJE TREPAVICA:  Nova usluga & Promo cijene

Poklon bon

Poklon bon

Za mladence, rođendane, blagdane, godišnjice, Valentinovo....

 

Za kupovinu iznad 500,00kn,

darujemo bonus usluge
u vrijednosti od 10% uplaćenog iznosa.

Tretmani lica

Tretmani lica
Vrhunski aparati, najkvalitetniji preparati i stručno osoblje u Mikrosun Beauty Centru brine o Vašoj ljepoti i zdravlju.

Tretmani tijela

Tretmani tijela
Tretmani za žene i muškarce.  Vrhunska usluga po povoljnim cijenama. Prepustite nam se s povjerenjem.

Ostale usluge

Ostale usluge
Masaže, depilacije, solarij. Sva naša sredstva i znanje u službi Vaše ugode, zdravlja i ljepote.

Kozmetika

Kozmetika
U našem Centru možete kupiti profesionalnu kozmetiku za kućnu njegu Aftodita i sredstva za sunčanje Tannymax.

Što naši klijenti kažu

Preporuke nekih naših starih i novih klijenata

Godinama dolazim u kozmetički salon Mikrosun i vrlo sam zadovoljna tretmanima. Djelatnice Mikrosuna prate svjetske trendove i uvijek su ljubazne i dobro raspoložene.
Tek nedavno sam otkrila kozmetički salon Mikrosun i moram reći da su stvarno super. Imaju odličnu uslugu, cure su vrlo educirane i komunikativne, i svaki posjet je pravi užitak.
Prvo sam bio malo skeptičan prema salonima ljepote, ali na nagovor djevojke otišao sam na par tretmana s bodyformerom i rezultati su odlični. Mjeseci vježbanja u teretani sada su dobili onaj pravi finishing touch i izuzetno sam zadovoljan. Svakako preporučujem svim dečkima!
Tretmani lica su stvarno odlični, nisam ni znala da je to moguće. Od unuke sam dobila kupon za rođendan i sada izgledam 10 godina mlađe.

GDJE SMO?

Beauty centar Mikrosun - kozmetički salon, salon za masažu i depilaciju i solarij
Zagrebačka 60 10410 Velika Gorica, T: 01 622-10-15

Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak 09:00 - 21:00 | Subota 9:00 - 14:00

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.mikrosun.eu. Saznajte više! Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu,upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).
Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na mikrosun.eu?
Na stranici Mikrosun beauty centar i kozmetički salon koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.
Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.